Jandarma'dan Mani Dersi

Jandarma'dan Mani Dersi

Kamuajans.Com – Ramazan ayının vazgeçilmezi olan davulcular ve manileri her zaman eğlenceli olmuştur. Söyledikleri sözleri kafiye içerisinde uydurarak söyleyen davulcu bu sefer karşısına rakip olarak çıkan jandarmaya karşı susa kaldı.

Ramazan ayı içerisinde bulunduğumuz bugünlerde görevi başında canla başla çalışan kolluk kuvvetlerimiz bu sefer eğlenceli bir video ile karşımıza çıktı. Sakarya'da amatör kameralara kaydedildiği belirtilen videoda gece yarısı sokakta davul çalıp mani söyleyen gençlere yaklaşan jandarma aracından çıkan jandarma'nın gençlere söyledi mani gençleri kendine hayran bıraktı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda jandarmanın söylediği cümleler ve mani ise şöyle;

Mani okuyan gence seslenen jandarma görevlisi, "Mani öyle mi söylenir dostum" diyerek "Biraz kızıl biraz mavi , jandarmanın asil rengi , gün doğmadan dönsen bari , devriyeden duymadın mı?" manisini okudu. Sosyal medyada paylaşılan video, izleyenlerden çok sayıda olumlu yorum aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.