Elazığ'da Korkutan Deprem

Elazığ'da Korkutan Deprem

Elazığ'da bu sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Güne deprem ile uyanan vatandaşlar bir hayli korktu. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre; 27 Aralık 2020 tarihinde saat 09.37'de 38.5088 enlem, 39.2165 boylam, 6.0 derinlikte 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Elazığ Kavaktepe olarak açıklandı.

İçişleri Bakanı SüleymanSoylu, Elazığ'daki depremine ilişkin ''Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor. Bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Elazığ’da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla Valiliğimiz, İl Jandarma, Emniyet, 112 Acil Çağrı, Elazığ Muhtarlar Koordinasyon Hattı ve AFAD’ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur. Gelişmeleri açıklamaya devam edeceğiz.'' dedi.

AFAD'dan yapılan açıklamada ''Elazığ'da saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası, şu an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Bölgeye tedbir amaçlı Diyarbakır AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir.'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.