Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Normalleşme Takvimi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Normalleşme Takvimi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki virüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu ve "Bir müddet daha dişimizi sıkacağız, güzel günlere de kavuşacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor.

Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır.

Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin yaşadığı her sorun, sıkıntı, tehdit bu sorumluluğu üstlenme konusunda AK Parti'nin alternatifsiz olduğunu gösteriyor.

Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz. Normalleşme takvimi olgunlaştığında paylaşacağız." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.