Bu Gece Başlıyor! Son Dakika Kar Yağışı Uyarısı! Birçok İlde Okullar Tatil...

Bu Gece Başlıyor! Son Dakika Kar Yağışı Uyarısı! Birçok İlde Okullar Tatil...

Kamuajans.com – Yurdun büyük bir kesiminde etkili olmaya başlayan soğuk hava Ankara Eskişehir, Bolu ve bir çok ilde daha etkisini hissettirmeye başlıyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bu geceden itibaren yurdun büyük bir kesiminde kar yağışı görülecek. İşte il il hava durumu...

Kar yağışı ve hava durumu ile ilgili MGM'den açıklama geldi.Uzun bir süredir beyaz örtüye hasret kalan vatandaşlar için sevindirici haber verildi. Bu geceden itibaren birçok ilde kar yağışını etkisini gösterecek. Ankara ve İstanbul'da ise Cumartesi ve Pazar günleri kar yağışı Ankara'da görülmesi öngörülüyor. İşte il il hava durumu ve ayrıntılar....

İŞTE İL İL HAVA DURUMU VE TATİL AÇIKLAMALARI

ANKARA İÇİN KAR ALARMI VERİLDİ

Ocak ayına kısa bir süre kala 'Kar ne zaman yağacak' sorusu kafalarda dolaşmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da kar yağışının ne zaman başlayacağı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Uzun bir süredir kara hasret olan başkentte kar yağışı hafta sonuna doğru etkili olacak. İlk olarak perşembe günü karla karışık yağmur beklenen Ankara'da havanın da soğumasıyla birlikte cuma gününden itibaren yağmur yerini tamamıyla kara bırakacak.

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında özellikle hafta sonu, sıcaklık değerlerinin daha da düşeceği vurgulandı. Buna bağlı olarak pazar günü kent genelinde Pazar günü karla karışık yağmur beklendiği belirtildi.

MGM, İstanbul'da kar yağışının hafta sonu itibariyle karla karışık gerçekleşebileceğini tahminlerine ekledi.

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı İçanadolu bölgesinde etkisini hissettirirken tatil haberleri de peş peşe geldi.

Kayseri’nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Yahyalı İlçe Kaymakamlığı ilçesinde yüksek kesimlerdeki 17 mahallede yapılan taşımalı eğitime, yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süre ile ara verildiği bildirildi. İlçede yoğun kar ve tipi nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin yol açma çalışmaları sürdürülüyor.

HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Hatay Samandağ Kaymakamlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçedeki Tekebaşı Eczacı Maruf Cilli Anadolu Lisesi ile Tekebaşı Anaokulu’nda aşırı yağışlardan dolayı yarın eğitime ara verildi. Öte yandan, il genelinde yağış aralıklarla sürüyor.

Okullar bile tatil edilmişti! Dikkat: Yeni sağanak bekleniyor

BOLU HAVA DURUMU - OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Bolu'da bugün devam eden karla karışık yağmur bu geceden itibaren yerini kar yağışına bırakacak. Hava sıcaklığının 0 dereceye düşmesi beklenirken vatandaşlar okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda merak içerisinde.

Bolu'da okulların tatil edilmesiyle ilgili valilikten açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU - ESKİŞEHİR'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Eskişehir'de uzun süreden bu yana beklenen karlı hava perşembe gününden itibaren etkili olacak. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Valilik'ten henüz bir açıklama gelmedi.

Eskişehir'deki 5 günlük hava durumuna göre kar yağışı etkili olacak.

Kar yağışı etkili oldu! Sivas'ta okullar tatil mi?

BURSA'DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR - BURSA HAVA DURUMU

Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Bursa'da da soğuk hava etkisini gösteriyor. Cuma günün itibaren Bursa'da kar yağışı yağmurla birlikte etkili olacak.

Bursa'da karla karışık yağmur bekleniyor...

KONYA'DA KAR YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR - KONYA'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

İç Anadolu bölgesinde soğuk hava kar şeklinde kendini gösterirken Konya'da da bu geceden itibaren etkili olması bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre kar yağışı hafta başına kadar Konya'da etkili olacak.

Konya'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Konya Valiliği'nden henüz bir açıklama gelmedi.

Konya'da kar yağışı etkili olacak.

AKSARAY'DA KAR BU GECE BAŞLIYOR - AKSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ ?

Kar yağışının en etkili görüldüğü illerden biri olan Aksaray'da uzun süren aranın ardından yeniden kar etkisini gösterecek. Özellikle perşembe gecesi vatandaşlara kar yağışına karşı hazırlıklı olması konusunda uyarı yapıldı.

Aksaray'da okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda yetkili mercilerden henüz bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.