Benta Şen Kimdir? Benta Şen Neden Öldü?

Benta Şen Kimdir? Benta Şen Neden Öldü?

Benta Şen - Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in acı günü, Renkli kişiliği ve sempatik tavırlarıyla futbol camiasında hatrı sayılan yöneticiler arasında yer alan Ali Şen bugün eşinin kaybı ile yıkıldı.

 Fenerbahçe spor kulübünün efsane başkanı ''Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon'' sloganlarının ilham kaynağı Ali Şen 1963 yaşında hayatını birleştirdiği eşi Benta Şen'i kaybetti. Yaklaşık 55 yıldır evli olan çifti ölüm ayırdı. 

Aslen Danimarka vatandaşı olan Benta Şen bugün 74 yaşında yaşama veda etti. Ali Şen ve Benta şen çiftinin evliliklerinde 4 çocuğu bulunuyor. Danimarka'nın Kopenhag şehrinde varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Benta Şen 19 yaşında hayatını Ali Şen ile birleştirip Türkiye'ye yerleşmişti.

Bugün sabah saatlerinde hastaneye kaldırılan Benta Şen yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu. Spor camiası başta olmak üzere bir çok kesimde üzüntüyle karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.