Emeklillere Promosyonda Yeni Formül

Emeklillere Promosyonda Yeni Formül

KamuAjans.Com-11 milyon emeklinin sabırsızlık ile beklediği promosyon tutarları uzun süre gündemi meşgul etmişti.Hükümetin emeklilerin banka promosyonlarına formülü maaşa göre promosyon olarak çözülüyor.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, daha önce, emekli aylıklarına göre kademelendirme yaptıklarını açıklamıştı. Bu kademelere göre emekliye ödenecek promosyon tutarı farklılık gösterecek. Yüksek maaşı olan, daha fazla promosyon alacağını belirtmişti.

Sistemin işleyişi olarak emekli maaşının limit aralığı olacağı bu 4 bölümden oluşacak promosyon ücretleri farklı miktarda alınan emekli maaşlarının miktarına göre emekli promosyonu ödenmesi yönünde olacağı belirtildi.

Emeklilere promosyon için ‘500 liradan az’, ‘500-bin lira arası’, ‘bin-2 bin lira arası’ ve ‘2 bin lira üstü’ şeklinde ayrıldı. Kademelere göre promosyon tutarı da değişecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.