Emekli Maaşı Ödemeleri Erkene Alındı. İşte Yeni Ödeme Tarihleri

Emekli Maaşı Ödemeleri Erkene Alındı. İşte Yeni Ödeme Tarihleri

Kamuajans.com – Ramazan ayının sonun yaklaştığımız bugünlerde gençlik ve spor bayramı ile birlikte Ramazan bayramınıda ardı ardına kutlayacağız. Koronavirüs tedbileri kapsamında ulusal ve dini bayramlarımızda sokağa çıkma yasağı uygulanmaya devam ediyor.

12 milyondan fazla emeklinin maaşları hesaplarına yatmaya başladı. Emeklilere geçtiğimiz yıllarda ödenmeye başlanan bayram ikramiyeleri koronavirüs sebebiyle bayramdan çok daha önce ödenmişti. Bayram ikramiyelerini alan emekliler şimdi bayram öncesi emekli almaya başladı. Ramazan bayramına sayılı günler kalan emeklilerın maaşları hesaplarına bugün itibarıyle yatmaya başladı.

Emeklilerin bir kısmının maaşları normal koşullarda ödenme tarihleri bayramdan önceye denk gelirken bazı emeklilerin maaşları bu yıl bayramdan sonraki tarihlere denk geldiği gözlemlenmektedir. Bu kapsamda güncellemeye giden yetkililer emeklilerin mağduriyet yaşamamış için bayram sonrasına denk gelen emekli maaşlarını yakın tarihe alarak yaşanacak mağduriyeti gidermiş oldu.

İşte değiştirilen emekli maaşı ödeme tarihleri;


SSK'lılar 15-20 Mayıs tarihleri arasında, Bağ- Kur'lular da 21-22 Mayıs'ta emekli aylığı alacak.

ödeme günü; 17, 18, 19, 20 olanlara 15 Mayıs'ta

21, 22, 23 olanlara                             18 Mayıs'ta

24, 25, 26 olanlara                             20 Mayıs'ta

25-26 olanların                                   21 Mayıs'ta ödemeleri yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.