Zeytinyağına gelen indirim! Herkesin severek tükettiği zeytinyağına büyük indirim…

Zeytinyağına gelen indirim! Herkesin severek tükettiği zeytinyağına büyük indirim…

Türkiye’de bulunan zor ekonomik şartlarının ardından zeytinyağında bir artış görünmüştü. Bu artıştan sonra çoğu vatandaş zeytinyağını tüketemez hale gelmişti.

Zeytinyağı sevenlere büyük bir indirim haberi ile geldik. Severek tüketip sofralarımızdan eksik etmediğimiz zeytinyağı artık daha uygun.

Bayram müjdesi! Zeytinyağına büyük indirim

Tatilden önce satın alın ve stoklayın! Şişe 146,96 TL'ye düştü! Zeytinyağı fiyatlarında çılgın indirim. Türkiye'nin zengin mutfak kültüründe önemli bir yer tutan zeytinyağı fiyatları bu kez düştü.

Şimdi zeytinyağı alacak olanlar sevinçten havalara uçacaklar. Bir şişe zeytinyağı 146 TL'ye düştü. İşte ayçiçek yağındaki indirimlerin detayları…

Zeytinyağı yemeklerin vazgeçilmez bir malzemesi olmasına rağmen, artan fiyatları nedeniyle insanlar için endişe kaynağı haline geldi. Sık sık yaptığı indirimlerle adından söz ettiren Migros market, Yudum markasına ait ayçiçek zeytinyağını %25 indirimle 146 TL'ye sunacağını duyurdu.

Yudum Ayçiçek yağında büyük düşüş

Migros, zeytinyağı ürünlerinde %25 indirim uygulama kararı aldı. Yudum markalı ürünlerde yüzde 25 indirim yapılacağını açıklayan Migros'ta da güncel fiyatlar var.

Migros marketi ziyaret ederek indirimlerin detaylarını öğrenebilirsiniz. Migros pazarı, zeytinyağı ve hindistancevizi yağı gibi ürünlerde düzenli olarak indirimler sunmaktadır.

Güncel fiyatları öğrenmek ve faydalanmak için size en yakın Migros şubesine uğrayabilirsiniz. Sunulan indirimler sayesinde yağları ve kaliteyi daha uygun fiyatlarla ve aile bütçeniz dahilinde satın alabilirsiniz. Bir çok zeytinyağı tüketicisini sevindirecek bu haber, bayram sofralarında lezzetli salatalarına katmak için öncülük tanıyacak.

Migros sanal market uygulamasından da, indirimlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tek tıkla kapınıza kadar gelecek bu zeytinyağı indiriminden sizlerde faydalanabilirsiniz.