Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom kullananlar dikkat!

Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom kullananlar dikkat!

Son dakika açıklamasıyla mobil kullanıcılarla ilgili önemli bir gelişme yaşandığını belirterek, iadelerinin mobil hat değiştiren ve hatlarında kalan kişilere yapıldığı bildirildi.

Bu duyuru cep telefonu kullanan herkese yöneliktir. İşte detaylar ve para iadesi alanlar için yapılması gerekenler...

Turkcell Para İadesi detayları

Türkiye'nin en büyük mobil hat operatörlerinden biri olan Turkcell, milyonlarca müşterisi için önemli bir duyuru yaptı. Bu haber bir çok Turkcell kullanıcını sevindirdi. Turkcell kullanıcılarının iptal sonrasında hesaplarında kalan TL'yi sorguladıklarını ve talep ettiklerini söyledi. 2 yıl içerisinde alacaklar/ TL geri ödeme talebi linkinden kendi hatlarına iletebilirler.

Ayrıca geri ödemenin talebinden sonraki 15 gün içinde yapıldığı belirtilmiş ve ayrıca radyo istasyonlarını kullanma karşılığında devlete ödenmekte olan yıllık ücretin bakiyesinden tahsil edileceğine dikkat çekilmiştir.

Vodafone ve Türk Telekom Kullanıcılarına Benzer İmkanlar sunuluyor

Konuyla ilgili olarak benzerlerinin Vodafone ve Telekom ile Turkcell kullanıcılarına da sunulduğu belirtildi ve Vodafone'un hesap bakiyelerini iade etme hakkını tanıdığı açıklandı.

Çeşitli sebeplerle abonelikleri iptal edilen faturasız abonelerin, İptal tarihinden itibaren 24 ay içinde talep edenlere para iadesi yapılacağı, geri ödeme talebinde bulunmayan abonelerin bakiyelerinin ise Aboneden hattını Vodafone'a taşıması halinde 24 ay boyunca otomatik olarak ücret alınacaktır.

Ancak zaman aşımı süresi olduğu göz önüne alındığında maksimum 24 aylık bakiyelerin geri ödeneceği açıklığa kavuşturuldu ve bu nedenle tarafından kullanıcıların geri ödeme yapmasının önemli olduğu vurgulandı. cep telefonu hattını değiştirdim ve 24 ay içinde başvurmam gereken bakiyeleri unuttum ne yapmak gerekir? Sorusunu cevabını işte Turkcell açıklamıştır. Ayrıca bu süre içinde yapılan taleplerin 15 gün içinde geri ödemeyle sonuçlanacağı açıklandı.