Türk Telekom kullanıcılarına özel fırsat! 1500 TL Para iadesi için başvurun…

Türk Telekom kullanıcılarına özel fırsat! 1500 TL Para iadesi için başvurun…

Türk Telekom abonelerine büyük fırsat Akbank'ın başlattığı özel kampanya sayesinde Türk Telekom hat sahiplerine 1500 TL'ye kadar iade yapılacak.

Ancak bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin belli şartlara sahip olması gerekiyor. Detaylar burada:

Akbank üzerinden başvuru detayları

Akbank'ın Türk Telekom abonelerine yönelik düzenlediği kampanyası kapsamında başvurular, Akbank Mobil uygulamasından 1040TURKTELEKOM davet koduyla yapılabilecek.

Başvuruda bulunmak isteyenler, “Akbank'a üye olmak istiyorum” butonuna tıklayarak adımları takip ederek Telekom cep telefonu ve/veya ev internet faturalarının otomatik ödenmesini talep edebilirler.

Kampanya koşulları

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 18-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında “1040TURKTELEKOM” davetiye kodunu başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca kampanya yalnızca Akbank müşterileri için geçerli olup adayların 18-80 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Başvuru sahipleri, otomatik olarak ödenen fatura için ayda en fazla 500 TL olmak üzere toplam 3 ay boyunca 1.500 TL nakit iadesi alabileceklerdir.

Ödül parası, otomatik fatura ödemesinin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş ayı içinde Akbank tarafından nakit olarak cari hesaplara TL olarak aktarılacaktır. otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler, ödülden bir sonraki ayın çeki sonrasında yararlanabilecektir.

Son Başvuru Tarihi Başvurular 31 Mayıs'a kadar yapılabilecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Türk Telekom hat sahipleri belirtilen tarihler arasında başvuru yapmayı unutmamalıdır. başvurusunu yapmayanlar maalesef bu avantajdan yararlanamayacaktır.

Hem Akbanklılar hem de Türk Telekom hattı olanlar bu sevindirici haberden yararlanabilecektir. Detaylı bilgi için Akbank veya Türk Telekom’un resmi sitesine girerek ulaşabilirsiniz. Son tarihe kadar başvuruda bulunamayanlar maalesef bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçıracaktır.