Şoför Esnafı KOSGEB Kredilerinden Faydalanabilir Mi?

Şoför Esnafı KOSGEB Kredilerinden Faydalanabilir Mi?

Kamuajans.com - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, KOSGEB kredilerinden taşımacılık sektöründeki taksiciler ve karayolu ile yük ve yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafın faydalanabileceğini belirtti.

Kamuajans.com - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, KOSGEB'den 1 yıl ödemesiz 3 yıllığına sıfır faizli kredi başvurularında son tarihin 20 Şubat olduğunu ifade etti.

KOSGEB kredilerinden taksici ve dolmuşçuların da faydalanabileceğini bildiren Palandöken, "KOSGEB kredilerinden taşımacılık sektöründeki taksiciler, karayolu yük ve yolcu taşımacılığı yapan dolmuşçu, otobüsçü ve kamyoncu olarak çalışıp ekmeğini kazanan şoför esnafımız da yararlanabilecek. En önemlisi bu mesleklerde olup Maliye Bakanlığı tarafından ticari araçlara tanınan ÖTV muafiyetinden faydalanmak isteyip ekonomik sebeplerden dolayı faydalanamayanlar için KOSGEB kredileri bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen KOSGEB veri tabanına kayıtlarını yaptırarak başvuruda bulunabilirler." dedi.


Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.