Saga (SAGA) Coin Nedir? Nasıl alınır?

Saga (SAGA) Coin Nedir? Nasıl alınır?

Saga, katman 1 protokolü olarak oluşturulmuş bir Blockchain ağıdır. Geliştiricilere Chainlets adı verilen özel Blok Zincirlerini kolayca oluşturma yeteneği sağlar.

SAGA coini protokol ağının ana varlığı olarak birçok şekilde kullanılsa da Binance gibi büyük kripto paralarda satın alınabilir ve satılabilir.

Saga nedir?

Saga, ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirliğe yönelik yenilikçi yaklaşımı sayesinde Blockchain dünyasında devrim yaratan bir katman 1 protokolüdür. Genel olarak, Saga, geliştiricilerin, farklı ağlar arasında sonsuz ölçeklenebilirlik ve kesintisiz birlikte çalışabilirlik sağlayan Chainlet'ler adı verilen özel blok zincirleri oluşturmasına olanak tanır.

Bu rehberimizde Binance’in 51. Launchpool’una sahip olduğu Saga nedir ve ağda aktif olan ana coinin nereden satın alınacağı gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. Saga, geliştiricilerin bağımsız, paralelleştirilmiş ve birlikte çalışabilen yaratımlar oluşturmasına olanak tanır. Chainlets adı verilen sanal makinelerden gelen özel blok zincirlerdir. Bu, aşağıdakileri sağlamak üzere tasarlanmış bir katman 1'dir: Bu Zincirler, uygulamalara sonsuz yatay ölçeklenebilirlik sağlayarak performans gereksinimlerini karşılamak üzere elastik olarak ölçeklenmelerine olanak tanır.

Saga'nın blockchain oluşturma yaklaşımı, paylaşılan güvenlik, son teknoloji doğrulama orkestrasyonu ve otomatik dağıtım hattını içerir ve başlatma ve Chainlet bakımı için kolaylaştırılmış bir süreç sağlar.

Saga'nın misyonu, büyüyen Saga Multiverse'de binlerce blok zincirinin oluşturulmasını sağlayarak oyun ve eğlencede yeniliği bir sonraki seviyeye taşımaktadır. blockchain teknolojisi yaklaşımlarının kitlesel olarak benimsenmesiyle birlikte, geliştiricilere sonsuz derecede birlikte çalışabilen ve uygun maliyetli bir temel altyapı sunmayı ve böylece gelecek nesil için harika uygulama geliştirmeyi desteklemeyi amaçlamaktadır.

Saga nereden temin edilmektedir?

SAGA coinleri, ürettiği işlem hacmi sayesinde dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenli bir şekilde satın alınabiliyor ve satılabiliyor. SAGA coin, 9 2024'te Binance'de listelenecek ve SAGA/BTC, SAGA/USDT, SAGA/BNB, SAGA/FDUSD ve SAGA/TRY'de alım satıma açık olacak.

SAGA coin için öncelikle sizin Binance üyesi olmanız gerekmektedir. Katılma işlemi tamamlandıktan sonra kripto para birimi veya Türk lirası gibi fiyat para birimlerinin Binance hesap cüzdanına aktarılması gerekir.

Transfer tamamlandıktan sonra SAGA coinleri yukarıdaki altı işlem paritesinden satın alınabilir. SAGA/USDT işlem çiftinde satın almak için öncelikle bu işlem çiftinin arayüzünde adresine gidin. İşlem Paritesi arayüzünde Limit sekmesinden 'de belirtilen alana satın almak istediğiniz tutar girilir. Tutar girildikten sonra SAGA Buy komutu ile satın alma işlemi gerçekleşir.