Promosyon yarışına son noktayı ING, Yapı Kredi ve İş Bankası koydu! 18 bin TL’ye varan ödemeye ek %55 mevduat faiz....

Promosyon yarışına son noktayı ING, Yapı Kredi ve İş Bankası koydu! 18 bin TL’ye varan ödemeye ek %55 mevduat faiz....

Promosyon kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, en avantajlı ve en yüksek promosyon ödemesi ING ve Yapı Kredi Bankasından geldi. İşte sizlerle ING, Yapı Kredi ve İş Bankasının promosyon kampanyası ile ilgili detaylar...

Promosyon tutarları SGK tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte güncellenerek, 12 bin TL’ye kadar yükselmesi ile birlikte, birçok banka bu sınırda kalarak ek kampanyalarla tüketicilerin dikkatini çekerken, ING Bank maaş müşterisi olan emeklilere %55 mevduat faizi sunacağını açıkladı. Yapı Kredi ise promosyon ödemesinde çıtayı bir hayli yükseltti.

Promosyon kampanyasında Nisan rüzgarı esiyor!

SGK tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte yükselen promosyon tutarları, bankaların sunmuş olduğu avantajlarla daha da yükseldi. Promosyon kampanyalar birbiri ardından gelirken, Promosyon yarışına son noktayı ING ve Yapı Kredi Bankası koydu. Rakiplerini geride bırakan bankalar, en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer aldı.

Nisan ayına girdiğimiz günden itibaren, emekliler için heyecan verici bir dönem başlarken, ING, Yapı Kredi ve İş Bankası emekli maaşlarını kendi bünyelerine taşıyan emeklilere sunmuş olduğu cazip promosyon kampanyalarıyla dikkatleri çekti.

ING, İş Bank ve Yapı Kredi Bankasının promosyon ödemesi ne kadar?

ING Bank’ın emeklilere sunmuş olduğu avantajlı promosyon kampanyası şu şekilde;

ING Bank, emekli maaşını ING’ye taşıyan emeklilere 18 bin TL’ye varan promosyon ödemesine ek olarak, en yüksek mevduat faiz oranı sunuyor. Banka emekli maaşını ING banka taşıyan emeklilere, %55 günlük faiz imkanı ek olaraktan da ayda üç kez ücretsiz EFT/ve hizmeti sunuyor.

Yapı Kredi’nin emeklilere sunmuş olduğu avantajlı promosyon kampanyası şu şekilde;

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere 18 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yaparak en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasına girdi.

İş Bankası, 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesine ek olarak, banka, müşterilerine EFT ve havale işlemlerinde ücretsiz hizmet sunacağını duyurdu. Ayrıca, kredi kartı aidatı almayacağını açıklayan banka, günlük faiz kazancı elde etme şansı da sunuyor.