Milli Emlak’tan çeyrek fiyatına arsa! Oraya prefabrik ev yerleştirmek bedava…

Milli Emlak’tan çeyrek fiyatına arsa! Oraya prefabrik ev yerleştirmek bedava…

Milli Emlak'ın 72 ilde çeyrek altın fiyatına arsa satışlarını duyurdu. Günümüz ekonomik şartlarında şuan bu fiyat bedava gibi. Tüm detaylar haberimizin geri kalanında…

Yükselen ev fiyatlarından dolayı çoğu kişi arsa arayışına girmiş durumdadır. Konut yaptıramayanlar arsaya yatırım yapmaya başlamıştır. Milli emlak müjdeyi verdi.

Milli emlak 72 ilde arsa satışları

Milli Emlak, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu 72 ildeki hazine arazilerini satacağını duyurdu. Hazineye ait arazileri ve kullanılmayan arazileri değerlendirip ekonomiye kazandırmak, arsa arzını artırarak arsa ve arazi fiyatlarını düşürmek amacıyla Nisan ayında yeni satışlara başlandı.

İşte Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsalar;

Mili Emlak’ın satışa sunduğu hazinenin arsalarına ilişkin nisan ayı için beklenen duyurular yayınlandı. Milli Emlak'ın satışa sunduğu Hazine arazileri toplam 72 ilde bulunuyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan yeni hazine arazilerinin listesi kurumu milliemlak GOV'un resmi internet sitesinde duyuruldu.

Arsa yatırımı sadece 1 çeyrek altın fiyatına yapılırken, hazine arazileri aynı zamanda dileyenlere birden fazla çeyrek altın ödeme imkanı da sunuyor.

1 depozito dahil olmak üzere toplam 24 ay boyunca birkaç taksitle ödeme mümkünse, Devlet satışına sunulan hazine arazisini satın alan kişilere vergi uygulamaz. Ayrıca 5 yıl süreyle emlak vergisi muafiyeti imkanı sunmaktadır. Yine arsa satın alan kişilere KDV muafiyeti gibi birçok fırsat sunuluyor Hazine satış ilanlarını ve ihale çağrısının tarihini ve koşullarını kurumun kendi resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.