İşkur- İşverenlerle Bir Araya Geldi

İşkur- İşverenlerle Bir Araya Geldi

Kamuajans – İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğümüz Milli İstihdam Seferberliği kapsamında İstanbul Şekerci Pastacı Helvacı Tatlıcı ve Şeker Mamulleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından organize edilen toplantıya İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı Sultangazi Hizmet Merkezi Şube Müdürü SN. Cihan KAPUCU katılım sağladı.

Toplantıda odaya kayıtlı üye İşverenlerle bir araya gelip onların iş hayatı ile ilgili en büyük sorunlarının nitelikli personeller bulamadıklarını bildirmeleri üzerine katılımcılara İŞKUR çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşverenlere İŞKUR Sultangazi Hizmet Merkez Şube Müdürümüz Cihan KAPUCU İŞKUR’a kayıtlı işveren olmanın işverenleri teşvikler konusunda daha avantajlı duruma getirdiği belirti. Şu an İŞKUR’un nitelikli personel yetiştirme kursları ile istihdamı ve işe yerleştirme süreçlerinin hızlandırdığını işverenlerin ihtiyaç duydukları personellerin bu kurslar ile iş hayatına atılmalarına yardımcı olduklarını söyledi. Ayrıca işverenlere İŞKUR’a kayıtlı iş arayanlardan istihdam ve ya İŞKUR’a kayıtlı bir işveren ek istihdam yaptığımda istihdam seferberlikleri kapsamında teşviklerden nasıl yararlanacaklarını anlattı.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda işverenlerin sorularını cevaplayarak onlara İŞKUR’un Türkiye’de istihdam için önemli bir kurum olduğunu ve İŞKUR kurum olarak sadece iş arayanların iş başvurusu yaptığı bir kurum değil iş arayan ve işverenlerin birleşip bütünleştiği bir kurum olduğunu söyledi. Toplantı sonunda İŞKUR Sultangazi Hizmet Merkezi Şube Müdürü Cihan KAPUCU katılımcılara teşekkürünün ardından toplantı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.







Gökhan Süngü

Büro Personeli

Türkiye İş Kurumu

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

Basın Yayın ve Tanıtım Birimi 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.