Garanti BBVA'dan emeklilere yönelik promosyon kampanyası!

Garanti BBVA'dan emeklilere yönelik promosyon kampanyası!

Bankacılık sektöründe önemli bir adım atan Garanti BBVA, emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara yönelik cazip bir promosyon kampanyası düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşına göre değişen miktarlarda promosyon ödemeleri yapılıyor.

Detaylar ise şu şekilde:

Garanti BBVA emekli promosyon detayları

Maaş Aralığı

Promosyon Miktarı

10.000 TL’ye kadar

6.250 TL

10.000 - 15.000 TL

10.000 TL

15.000 - 20.000 TL

12.500 TL

20.000 TL ve üstü

15.000 TL

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya nasıl taşırsınız?

Emekli maaşınızı Garanti BBVA'ya taşımak oldukça kolay! Bunun için, şubeye gitme, bankanın iletişim merkezini arama veya e-devlet üzerinden banka tercihinizi değiştirme gibi seçenekleriniz bulunmaktadır.

Kimler bu promosyondan yararlanabilir?

Garanti BBVA emekli promosyonundan yararlanabilmek için emekli olan veya emekli olmaya hazırlanan herkes, maaşlarını 3 yıl süreyle Garanti BBVA'dan alacaklarını taahhüt ettikleri takdirde kampanyadan faydalanabilirler. Ancak unutulmamalıdır ki, promosyon tarihi 28 Mart ile 30 Nisan 2024 arasında geçerlidir.

Promosyon ne zaman hesaba yatar?

Garanti BBVA emekli promosyonu, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra bankaya yatan ilk maaşı takip eden 3 iş günü içerisinde hesaba yatırılmaktadır.

Bu fırsatlarla dolu promosyon kampanyası, emekliler için ek bir kazanç kapısı oluşturarak finansal anlamda destek sağlamaktadır. Önümüzdeki dönemde de benzer kampanyalarla emeklilere yönelik desteklerin artarak devam etmesi beklenmektedir.