En çok tercih edilen araç modeli için yarı fiyat kampanyası başladı! Sıfır aracın fiyatı 449 bin TL’ye düşüyor!

En çok tercih edilen araç modeli için yarı fiyat kampanyası başladı! Sıfır aracın fiyatı 449 bin TL’ye düşüyor!

Sıfır kilometre araç almak isteyen fakat bütçesine uygun fiyata araç bulamayan kişilere müjde! Oldukça popüler olan otomobil firması sıfır araçlarında yarı fiyat kampanyası başlatarak, dikkatleri çekti.

Fiyatı 449 bin TL’ye kadar düşen sıfır kilometre araç ile ilgili kampanya koşulları işte sizlerle...

Uygun fiyatıyla en çok tercih edilen araç modelleri arasında neredeyse en başta gelen Fiat Egea Sedan şimdi yarı fiyatına satılıyor. “Peki yarı fiyat kampanyasından kimler yararlanabilir? Fiat Egea Sedan’ı özel fiyatlar dahilinde satın almak için ne yapmak gerekiyor? Kampanya ile ilgili detaylar neler?” tüm soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Fiat Egea Sedan şimdi yarı fiyatına satılıyor!

Sıfır kilometre otomobil piyasası hızla büyümeye devam ederken, sıfır kilometre araçlara ulaşım ise bir hayli zorlaşmaya başladı. Vatandaşlar sıfır kilometre araç almak için 1 milyonun üzerinde bütçeye ihtiyaç duyarken, Fiat müşterilerinin karşısına kaçırılmayacak bir kampanya ile çıktı. Fiat’ın yapmış olduğu kampanya ile ilgili detaylar ise şu şekilde;

Uygun fiyatıyla en çok tercih edilen araç modelleri arasında yer alan Fiat Egea Sedan’ı ÖTV’siz satın almak isteyenler kişiler, ÖTV kampanyası dahilinde 2023 model sıfır kilometre Fiat Egea Sedan için 814.900 TL belirlenen tutar yerine, ÖTV muafiyeti kapsamında 449 bin TL ödeyerek sahip olabilir.

ÖTV muafiyetinden kimler yararlanabilir?

ÖTV muafiyetli araç hakkından yüzde 90 ve üzerinde engeli bulunan vatandaşlar yararlanabilmektedir. Bu durumda da engellilik yüzdeleri %90 ve üzeri ise sıfır araç alırken ÖTV’den muaf tutulur. Yüzde 90 ve üzeri engele sahip kişiler için bir yaş sınırlaması bulunmaktadır. ÖTV muafiyeti kapsamında satın alınan aracı, ÖTV’den muaf olan kişiler tarafından belirlenen kişiler de kullanabilir.

Ayrıca, ÖTV muafiyeti dahilinde satın alınan araçlar için 5 yıl içinde satılmama şartı bulunmaktadır. 5 yıl içerisinde satılan araçlar için muafiyetin geri ödenmesi talep edilecektir.