Çay, Peynir, Bakliyat... Hepsi Zararına Satılıyor! Şok Geçirten Kampanya Başladı

Çay, Peynir, Bakliyat... Hepsi Zararına Satılıyor! Şok Geçirten Kampanya Başladı

Bayram alışverişi yapmak isteyen aileler için müjdeli haber geldi! Marketler, temel gıda malzemelerini şok indirimlerle satışa sunmaya başladı. İddia ediyoruz, bu kampanya ile dolabınızı tamamen 500 TL'ye doldurabilirsiniz. İşte, detaylar...

BİM Market'ten Şok İndirimler!

Marketler arasında indirim yarışı devam ediyor. Son olarak BİM Market, şok indirim kampanyasını başlattı ve temel gıda ürünlerini cazip fiyatlarla tüketicilere sunuyor. Her hafta Salı ve Cuma günleri indirimli ürün satışları ile bilinen BİM, bu hafta özellikle peynir, zeytin, çay gibi ürünlerde büyük indirimler yaparak dikkatleri üzerine çekti.

BİM İndirimli Ürünlerini Kaçırmayın!

BİM Market, 9 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan indirimli ürünlerini duyurdu. Bu ürünler arasında Türk kahvesi, filtre kahve, çözünebilir kahve gibi kahve çeşitleri, çeşitli meyve kuruları, kuruyemişler ve atıştırmalıklar yer alıyor. İşte, bazı indirimli ürünler:

Ürün

Fiyat

Türk kahvesi

79,50 TL

Kahve beyazlatıcı

99,50 TL

Filtre kahve

57,50 TL

Smoothie

27,50 TL

Şalgam suyu misket aromalı

21,50 TL

Dut kurusu

39,50 TL

Kıyılmış fındık

39,50 TL

Kavrulmuş Siirt Fındığı

145 TL

Çikolata kaplı bademli hurma

44,50 TL

Kırık Ceviz İçi

125 TL

Tuzlu yer fıstığı

69,50 TL

Mısır çerezi

16 TL

Bu indirimli ürünlerin yanı sıra daha fazlası, 9 Nisan 2024 tarihinde tüm BİM Market mağazalarında satışa sunulacaktır. Kaçırmayın, avantajlı alışverişin keyfini çıkarın!