Akbank kart kullanıcılarına büyük sevinç yaratacak haber geldi!

Akbank kart kullanıcılarına büyük sevinç yaratacak haber geldi!

Günümüzde bir çok vatandaş Akbank kullanıcıdır. Akbank tarafından düzenlenen bir çok özel fırsatlar bulunmaktadır. Bu sefer müjdeli haber, Akbank tarafından erken geldi. Merak edilenler için haberimizin geri kalanına göz atabilirsiniz…

Akbank’tan özel fırsat

Akbank, kart sahiplerine indirim kampanyasını duyurdu. Kampanya, Boyner/YKM mağazalarında ve boyner.com.tr'de geçerli olup, kozmetik ve ev aletleri hariç 2.000 TL'lik alışverişlerde geçerlidir. Kampanya 15 Nisan'a kadar sürecek. Detaylı bilgi için bankayla iletişime geçebilirsiniz.

Akbank kart sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Banka, indirim kampanyasını müşterilerine duyurdu. Kampanyasına dahil olan müşteriler indirimden yararlanabilecektir.

Kampanyanın detayları ve koşulları açıklandı. Akbank, 15 Nisan'a kadar geçerli olan kampanyasına ilişkin açıklama yaptı. Akbank'tan alınan bilgiye göre, Boyner/YKM mağazalarında ve boyner.com.tr'de kozmetik ve ev aletleri hariç 2000 TL ve üzeri alışverişlerde anında 300 TL ödül verilecek. Bu kampanya bayram alışverişi yapan vatandaşlara fayda sağlayacak.

Akbank Kampanya koşulları

Akbank Mobil'e özel, 2 Nisan tarihleri arasında mağazalarda ve boyner.com.tr'de kozmetik ve ev aletleri hariç 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL anında indirim fırsatı sunuyor.

Akbank Mobil'den alınan indirim kodunun geçerli olabilmesi için kasaya iletilmesi ve işlem öncesinde kullanılacak indirim kodunun indirim tutarının yansıtılması gerekmektedir. İndirim kodu kullanılmadan sonraki işlemlere herhangi bir indirim yansıtılmayacaktır.

Boyner indirim kodları 15 Nisan 2024 tarihine kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır. Bu tarihte kullanılan kodları için indirim yapılmayacaktır. Kampanya kapsamı; toplu alımlarda, Butterfly ürünleri, kozmetik ve elektrikli ev aletleri, hediye kartları ve günlük tüketim mallarında geçerli değildir.

Kampanya kapsamında Akbank Mobil'den alınacak kodlar kişiye özel ve tek kullanımlıktır. Her kod yalnızca bir satın alma işleminde kullanılabilir.

Kampanya başkalarıyla birleştirilemez indirim kodları para karşılığında satılamaz ve nakde çevrilemez. Değişim indiriminde geri ödeme yapılamaz. İndirim kodu alınan alışverişe dahil olan tüm ürünlerin iade edilmesi ve satış fiyatının kredi kartıyla müşteriye iade edilmesi durumunda, geçerliliğini azaltma kodunun ödenmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında sınırlı sayıda indirim kodu sunulmaktadır. İlk 1.000 müşterimiz yararlanabilir.