Yüz Yüze Sınavların İptali Söz Konusu Değil!

Yüz Yüze Sınavların İptali Söz Konusu Değil!

Kamuajans.com – Koronavirüs pandemisi sebebiyle 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma süreci devam ederken, Gelen bilgilere göre17 Mayıs sonrasında sınavların iptali söz konusu değil,

Yaşanan pandemi sebebi süreciyle 29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma süreci devam ederken, eğitim öğretim tüm kademelerde tam zamanlı olarak uzaktan devam ediyor.

Gelen bilgilere göre 17 Mayıs sonrasında okulların yüz yüze sınavlar için açılması kuvvetle muhtemel ve sınavların iptali söz konusu değil.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'ta her fırsatta bu konuya dikkat çekiyor ve sınavların ikinci dönem bir tane olacak şekilde yüz yüze olarak yapılacağını ifade ediyor.

Yüz Yüze Sınavların İptali Söz Konusu Değil

Diğer bir değişle vaka sayılarının tam kapanma sonrasında istenilen düzeye düşmemesiyle birlikte belki yüz yüze sınavlar için erteleme söz konusu olabilir ancak iptal söz konusu değil.

Konuyla ilgili olarak gelişmeleri yakında takip ediyor ve bakanlık tarafından yapılacak resmi bir duyuru olursa sizlere iletmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.