Tüm Eğitim Çalışanları Aşılansın

Tüm Eğitim Çalışanları Aşılansın

Kamuajans.com – Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Talip Geylan, okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerine yönelik aşı programının başlatılmasına rağmen bu kademelerde görev yapan rehber öğretmenlerin, memurların, hizmetlilerin ve idarecilerin programa dahil edilmemesi eleştirdi.

Aynı ortamda birlikte görev yapan çalışanların kapsam dışı bırakılmasının büyük bir eksiklik olduğunu bildiren Genel Başkan Geylan, Sağlık Bakanlığı’nın bu eksikliği gidermesini istedi.

Geylan, tüm kademeler itibariyle yüz yüze eğitimin sürdürülebilmesi için istisnasız bütün eğitim çalışanlarının aşılanması gerektiğinin de altını çizdi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilim Kurulu’nun dün aldığı karara göre okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerinin aşı programı başlatıldı.

Ancak bu kademelerde görev yapan rehber öğretmenler, memur, hizmetli ve idarecilerin de programa dahil edilmesi elzemdir.

Aynı ortamda birlikte görev yapan çalışanların kapsam dışı bırakılması büyük bir eksiklik olmuştur. Sağlık Bakanlığı’nın bu eksikliği derhal gidermesi gerekmektedir.

Öte yandan tüm kademeler itibariyle yüz yüze eğitimi sürdürebilmemiz için istisnasız bütün eğitim çalışanlarının hızlı şekilde aşılanması çok önem arz etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.