Sözleşmeli Öğretmenlerin Sağlık Özrü Mazeretlerine Yönelik Açıklama

Sözleşmeli Öğretmenlerin Sağlık Özrü Mazeretlerine Yönelik Açıklama

kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 68898891-903.04-E.754905 sayılı 11 Ocak 2020 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Bakan a. Yakup Demir imzalı resmi yazıda "Sözleşmeli öğretmenlerin sağlık mazeretine ilişkin iller arası yer değiştirme işlemleri için "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINDA 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİ KAPSAMINDA GÖREV YAPAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN SAĞLIK MAZERETİNE BAĞLI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU" doğrultusunda 2-4 Eylül 2019 tarihleri arasında MEBBİS üzerinden başvurular alınmış ve yer değiştirme işlemleri 6 Eylül 2019 tarihi itibarı ile tamamlanmıştır.

Bu nedenle Sözleşmeli öğretmenlerin sağlık mazeretine ilişkin yer değiştirme işlemleri için Milli Eğitim Bakanlığınca bu kapsamda yapılacak bir sonraki duyuruyu takip ederek belirtilen şartları taşıması halinde başvuruda bulunması gerekmektedir." denilmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.