Sırtımızda Taşıdıklarımızın, Sırtımızdan Hançerlemesi Kaderimiz

Sırtımızda Taşıdıklarımızın, Sırtımızdan Hançerlemesi Kaderimiz

Kamuajans.Com – Eğitimin kanayan yaralarından biri olan veli ve öğrencinin eğitimciye şiddetinin bir örneğide Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşandı. Öğrencinin velisi tarafından okul müdürüne bıçaklı saldırı yapıldı.

Daha Trakya'da öğretmene yapılan hakarete varan hareketlerin varolduğu videonun yankıları sürerken eğitimciye şiddetin bir başka örneği Ağrı'nın patnos ilçesinde yaşandı. Ağrı’ya bağlı Patnos ilçesinde 23 Mart Cuma günü saat 15.00 sularında okul müdürü bir öğrencinin abisi tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Ağır yaralanan öğretmenin yaşam mücadelesi sürerken zanlı M.A. olaydan sonra kaçsa da kısa süre içerisinde polisler tarafından yakalandı. M.A alınan ilk ifadesinde müdürün kardeşine tokat atması nedeniyle bıçakladığını ifade etti.

Eğitim camiasında büyük yankı uyandıran bu olaya bir tepkide yetkili sendika Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan geldi. Ali Yalçın yaptığı açıklama;

Ağrı'nın Patnos -Aktepe Yatılı Bölge Okulu Müdürü Yusuf Varol, bir öğrencinin ağabeyi tarafından sırtından bıçaklandı.  Gerektiğinde sırtımızda taşıdıklarımızın, sırtımızdan hançerlemesi kaderimiz olmamalı. Şiddetle kınıyorum.

Yusuf Varol Müdürümüze geçmiş olsun diyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.