Pandemi Süreci Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi Konulu Yazı

Pandemi Süreci Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi Konulu Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından E-98029973-605.01-19450549 sayılı 21 Ocak 2021 tarihli Pandemi Süreci Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi konulu resmi yazı yayınlandı.

Daire Başkanı Bakan a. Yusuf AKBAŞ imzalı resmi yazıda ''Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uzaktan eğitim süreci devam etmektedir. Uzaktan eğitim sürecinde yaşanan sorunların tespit edilmesi ve memnuniyet düzeylerinin belirlenmesi amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından pandemi süreci uzaktan eğitim öğretmen, öğrenci, okul yöneticisi ve veli görüşlerinin değerlendirilmesi araştırması yürütülmektedir. Söz konusu araştırma kapsamında öğretmen, öğrenci, okul yöneticisi ve velilere yönelik anket geliştirilmiş, http://dogm.meb.gov.tr/anket/ bağlantı adresinde erişime açılmıştır.

Bu bağlamda, "Pandemi Süreci Uzaktan Eğitimi Değerlendirme" anketlerinin ilinizde bulunan imam hatip okulları öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileri ile imam hatip okullarında öğrenim gören öğrencilerin velilerine duyurulması; 26 Şubat 2021 tarihine kadar erişime açık kalacak olan anketlere katılım sağlanması hususunda; gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.