Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik (17 Eylül 2021)

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik (17 Eylül 2021)

17 Eylül 2021 Tarihli ve 31601 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik detayları şöyle:

Resmî Gazete

17 Eylül 2021 CUMA

Sayı : 31601

YÖNETMELİK

Millî Eğitim Bakanlığından:

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 1/9/2016 tarihli ve 29818 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (i) bendinde yer alan “okul müdürü” ibaresinden sonra gelmek üzere “, müdür başyardımcısı” ibaresi ve aynı fıkraya aşağıdaki bent eklenmiştir.

“l) Müdür başyardımcısı: Eğitim kurumu müdür başyardımcısını,”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin ikinci fıkrasının ilk cümlesinde yer alan “Müdür yardımcısı” ibaresi “Müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin geçici 2 nci maddesi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.