ÖSYM, KPSS'de Görev Çıkmayan MEB Personeli'nin Bilgilerini İstedi

ÖSYM, KPSS'de Görev Çıkmayan MEB Personeli'nin Bilgilerini İstedi

KamuAjans.Com-ÖSYM, 2016 KPSS Ortaöğretim sınavında görevlendirmek üzere sınav görev çıkmayan öğretmenlerin TC, ad, soyad bilgilerini istedi.

ÖSYM, 2016 KPSS Ortaöğretim sınavında görevlendirmek üzere sınav görev çıkmayan öğretmenlerin TC, ad, soyad bilgilerini istedi.

 İşte O Yazı

2016 KPSS ortaöğretim sınavının 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacağı, görevlilerin görev taleplerini 1 kasım 2016 tarihine kadar onaylamaları gerektiği, görevini iptal eden görevliler ile sınav görevi çıkmayanların T.C. kimlik numarası ve ad,soyad bilgilerinin liste halinde okul müdürlükleri tarafından 3 Kasım 2016 tarihine kadar ÖSYM sınav koordinatörlüklerine bildirilmesi ve sınav koordinatörlükleri tarafından 7-18 Kasım 2016 tarihleri arasında görevlendirilecek görevlilerin görev belgelerini ise GİS sistemi üzerinden onaylamaları gerektiği belirtilmiştir.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.