Öğretmenlere FETÖ'cü Öğretmenler Uyarısı

Öğretmenlere FETÖ'cü Öğretmenler Uyarısı

Başbakan Binali Yıldırım yeni öğretim yılının açılışı dolayısıyla Erzincan'da düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan buradan bütün öğretmenlere seslendi ve bir uyarıda da bulundu.

  Başbakan Yıldırım; "Ne FETÖ'cü, ne de bölücü terör örgütlerine öyle ve ya böyle ilişkisi bulunanlara müsamaha göstermeyin, aranızda barındırmayın" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım şu açıklamaları yaptı: "Bu ülkede maalesef FETÖ mensupları pek çok kuruluşa sızıp devleti yıkma çalışmalarını acımasızca sürdürdüler. 15 Temmuz'da bunların foyaları çıktı. Ne FETÖ'cü, ne de bölücü terör örgütlerine öyle ve ya böyle ilişkisi bulunanlara müsamaha göstermeyin, aranızda barındırmayın.""Geçtiğmiz günlerde Bakanlar Kurulu'nda aldığımız kararda, eğitim sistemininin altyapısına çok büyük yatırım yaptık. Fatih Projesi dünyada yok. Eğitim öğretim internette var, e-dersler var. Bilişimin bütün imkanlarını kullanarak bütün dünyaya açılabiliyorsunuz."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.