MEB, EBA Canlı Ders Saatleri Çizelgesini Değiştirmelidir

MEB, EBA Canlı Ders Saatleri Çizelgesini Değiştirmelidir

Kamuajans.com – Yüz yüze eğitime birçok ilde geçilmesiyle beraber EBA canlı ders saatlerinde değişiklik yapılması gerekiyor.1 Mart tarihli Kabine Toplantısında alınan kararlar ile beraber ülke genelinde il il değişen sınıf ve kademelerde yüz yüze eğitime geçiş yapıldı.

Yüz yüze eğitime seyreltilmiş sınıflarda geçiş yapılırken, evde kalan öğrenciler için EBA TV ve EBA canlı ders üzerinden uzaktan eğitim devam ediyor.

Fakat EBA canlı ders saatleri çizelgesinde herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Bazı sınıflar için sadece sabah, bazı sınıflar için sadece öğleden sonra ders tanımlanabiliyor olması, öğretmenleri ve program hazırlayan okul yöneticilerini zor durumda bırakmaktadır.

Bu sebeple Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA canlı ders saatleri çizelgesi değiştirilmeli, mümkünse önemli ölçüde esneklik sağlanmalıdır.

Herhangi bir kısıtlama olmadan öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin ders tanımlama ve ders programı hazırlama işlemlerine izin verilmelidir.

MEBPERSONEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.