MEB'den Yeni Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

MEB'den Yeni Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Kamuajans.com – Milli Eğitim Bakanlığı Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih CANBAL yüz yüze eğitim hakkında açıklamada bulundu.

Değerli Arkadaşlar, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunca belirlenen kriterlere göre, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik yeni düzenlemelerin, 1 Mart 2021 Pazartesi günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında alınan kararlar çerçevesinde, il Hıfzıssıhha Kurullarınca “Yerinde Karar” uygulamasıyla hayata geçireleceği kamuoyu ile paylaşılmıştır. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınacak kararlara göre, eğitim ve öğretim iş ve işlemlerine yönelik yeni planlamalar yapılması gerektiğinden, 01 Mart 2021 tarihinde yapılması planlanan sınavların, uygun görülen illerde 8 Mart 2021 tarihinden itibaren daha önce belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde planlanıp uygulanmasını, konu ile ilgili okul/kurum müdürlükleri tarafından öğrenci ve velilere gerekli duyurunun ivedilikle yapılmasını, resmî ve özel farklı okul tür, kademe ve sınıf seviyelerinde başlatılması planlanan yüz yüze eğitime ilişkin durumun ise Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonucunda kamuoyu ile paylaşılacağı hususunda okul müdürlüklerinin ivedilikle bilgilendirilmesini, önemle rica ederim.

M. Salih CANBAL Daire Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.