MEB'den Okul Yöneticilerine MEBBİS Uyarısı

MEB'den Okul Yöneticilerine MEBBİS Uyarısı

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 12.12.2016 tarih ve 1283367 sayılı yazısı ile MEBBİS personel verilerinin güncellenmesi için duyuruda bulundu. Kurum müdürlerine hatalı ve eksik personel bilgilerinin tamamlanması hususunda uyarıda bulunan yazıda gerekli duyurunun da yapılması istendi.

 İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU imzasıyla çıkan yazıda ; "Bilindiği üzere merkez ve taşra teşkilatı birimleri, çalışma alanları ile ilgili iş ve işlemleri kendilerine verilen yetkiler çerçevesinde MEBBİS Personel Yönetim Bilgi Modülleri kapsamındaki alt modülleri kullanarak sürdürmektedir.

MEBBİS e-personel modülü durum raporları ekranı altında "İl/İlçe Kurum Hatalı ve Eksik Kayıt Durumu" raporu oluşturulmuştur. Bu kapsamda Genel Müdürlüğünüzde/İlinizde görev yapan personelin kayıtlrı ile ilgili hatalı ve eksik verileri içeren raporların sisteme eklendiği ilgi yazımızla bildirilmiş ve gerekli güncellemelerin yapılması istenilmiştir. Yapılan kontrollerde ilgili raporlarda halen eksik ve hatalı veriler bulunduğu tespit edilmektedir.


    Genel Müdürlüğünüzde/İlinizde görev yapan tüm personele, MEBBİS kişisel bilgiler modülünde bilgilerin kontrol edilerek/ettirilerek eksik ve hatalı kayıtların güncellenmesinin sağlanması konususnda gerekli duyurunun yapılması ve İl/İlçe/Kurum Hatalı ve Eksik Kayıt  Durumu" raporlarının da düzenli kontrolünün sağlanarak hatalı ve eksik verilerin güncellenmesi, tüm bilgilerin tam ve doğru olarak sistemde yer alması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini arz ve rica ederim.

Hamza AYDOĞDU

Bakan a.

Genel Müdür

Bu yazının tüm hakları kamuajans.com'a aittir. "www.kamuajans.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.