MEB'den Öğrencilere Yeni Anket

MEB'den Öğrencilere Yeni Anket

KamuAjans.Com-MEB'den yapılan duyuruya göre 8. sınıf öğrencileri tarafından doldurulacak ortak sınav anketi (TEOG) hazırlandı. Hazırlanan anket resmi ve özel okullarda okuyan 8. sınıf öğrencileri tarafından doldurulacak.

 Merkezi Sistem Ortak Sınavlarına ilişkin öğrenci görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilen ortak sınavlar öğrenci anketi (2016-2017), MEBBİS ana sayfasında yer alan Milli Eğitim Bakanlığı Anket Programı aracılığıyla ''http://anket.meb.gov.tr'' internet adresinde yayımlanmıştır.

Söz konusu anketin, resmi/özel ortaokulların 8.sınıflarında öğrenim gören öğrenciler tarafından, T.C kimlik numaraları ile giriş yapılmak suretiyle, 3 Mart 2017 Cuma günü saat 17:00'ye kadar doldurulması önem arz etmektedir.

Anketin belirtilen tarihe kadar örğenciler tarafından doldurulması için okul/kurumlara gerekli duyurunun yapılması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.