MEB'den İl İçi Yer Değiştirme Mağdurları İçin İllere Resmi Yazı

MEB'den İl İçi Yer Değiştirme Mağdurları İçin İllere Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 68898891-903.02.01-E.1933392 sayılı İl İçi Mazerete Bağlı Yer Değiştirmeler konulu 28 Ocak 2019 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Bilindiği üzere Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin mazerete bağlı il içi ve iller arası yer değiştirme işlemleri 17 Nisan 2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Bakanlığımızca yapılan duyurular çerçevesinde yarıyıl ve yaz tatillerinde alanlar bazında ilan edilen münhal norm kadrolar ve muhtemel boşalacak norm kadrolar üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yapılan bu atama işlemleri münhal ve muhtemel boşalacak öğretmen norm kadroları üzerinden gerçekleştiğinden, başvuruda bulunan öğretmenlerimizin tamamının öazerete bağlı yer değiştirme istekleri karşılanamamaktadır. 




HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.