Kovid-19'dan Yaşamını Yitiren Eğitim Emekçileri İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Kovid-19'dan Yaşamını Yitiren Eğitim Emekçileri İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Kamuajans.com – Eğitim Sen'in çağrısıyla, Kovid-19'dan hayatını kaybeden öğretmenler için okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Öte yandan Nevşehir'de bir öğretmen daha Kovid-19'dan hayatını kaybetti.

Eğitim Sen'in çağrısıyla, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden 16 eğitim emekçisi anısına, bugün tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.


BİR ÖĞRETMEN DAHA KOVİD-19'DAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Okullarda saygı duruşunda bulunulurken bir öğretmen daha Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Nevşehir'de Türkçe öğretmeni Caner Erdoğan koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulunda görev yapan evli ve 2 çocuk babası Caner Erdoğan, yaklaşık 1 ay önce yüksek ateş ve eklem ağrısı şikayetiyle Nevşehir Devlet Hastanesine başvurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkan 40 yaşındaki Erdoğan, evinde karantina altına alındı. Geçen süreçte durumu kötüleşen Erdoğan, 19 Mart'ta hastanede tedavi altına alındı. Caner Erdoğan, doktorların tüm müdahalesine rağmen bu sabah hayatını kaybetti. 

EVRENSEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.