Kemal Kılıçdaroğlu Ne Dedi? Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmen Açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu Ne Dedi? Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmen Açıklama

Kamuajans.com – Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen grup toplantısında öğretmenleri hedef aldı. Kısa sürede tepkiler çığ gibi büyürken Kılıçdaroğlu'ndan düzeltme gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde öğretmen atamalarına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sefer söylediği ile tepkileri üzerine çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilk tepki iktidar kanadından geldi. Kısa sürede tepkiler çığ gibi büyürken İletişim Başkanı Fahrettin Altun ''Öğretmenlerimizi şerefle andığımız bu özel günde öğretmenlerimizi dünya görüşleri ve siyasi tercihleri nedeniyle aşağılayanları milletimizin vicdanına havale ediyoruz." 

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 24 Kasım Öğretmenler Günü'nünde öğretmenleri hedef aldı. Kılıçdaroğlu, "Hala iktidarın peşinde giden öğretmen varsa, kimse kusura bakmasın, ben ona öğretmen demem. Öğretmen, iradesini pazarlayan kişi değildir." sözleriyle büyük tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.