Kar Tatili Olan İller ( 12 Ocak 2017 )

Kar Tatili Olan İller ( 12 Ocak 2017 )

KamuAjans.Com- Yurt genelinde yaklaşık 1 haftadır yoğun olarak devam eden kar yağışı yavaş yavaş yurdu terk etmeye başladı.Kar yağışının bittiği illerde kar kütüklerinin temizlenmesi ve hayatın normale döndürülmesine çalışılıyor.

 Kar yağışının etkilediği eğitimde hala aksaklık yaşanan iller bulunuyor.Bir çok ilde kar yağışı bitmesine rağmen kar yağışının verdiği olumsuz koşullardan dolayı eğitime verilen aranın devam ettiği iller var işte o iller;

EDİRNE

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildiği bildirildi.

Edirne Valiliğinden yapılan duyuruda, valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi

KIRKLARELİ

Kırklareli'nde, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi.

Kırklareli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.