İlkokul ve Ortaokul Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

İlkokul ve Ortaokul Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

Kamuajans.com – Tüm resmi ve özel ilköğretim kurum tür ve sınıf seviyelerinde kayıtlı öğrenciler için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ıı.dönem geçiş işlemi 12-14 şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm resmi ve özel ilköğretim kurum tür ve sınıf seviyelerinde kayıtlı öğrenciler için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ıı.dönem geçiş işlemi 12-14 şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu nedenle 2020-2021 ı.dönem sonu itibariyle öğrenci not bilgisi, devamsızlık vb bilgi kontrol/düzeltme iş ve işlemlerinin okul idarelerince 11 şubat 2021 - perşembe günü saat 23:00'e kadar e-okul yönetim bilgi sistemi üzerinde tamamlanması gerekmektedir.

Yeni duyuru - (08.02.2021) - ortaokul kurum müdürlüklerinin dikkatine !

Not-01: 2021 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (iokbs) başvuru giriş ve onay ekranları hazırlanarak kullanıma açılmış olup 2021 iokbs başvuru ve onay işlemleri ile ilgili tüm sürecin 08 şubat 2021 (pazartesi) - 26 şubat 2021 (cuma) tarihleri arasında tamamlanması gerekmektedir.

Not-02: iokbs tercih başvuru onay durumu "onaylandı" veya "rededildi" görünen öğrencilerin tercih başvurularında sonradan değişiklik yapılması gerekiyorsa öncelikle okul idaresi tarafından öğrencilerin mevcut iokbs tercih başvuruları e-okul sınav işlemleri / iokbs onay işlemleri / onay işlemleri ekranından "değişiklik için başvuru aç" seçeneği seçilerek kayıt edilmelidir.

Not-03: öğrenciler tarafından iokbs başvuru bilgileri üzerinde değişiklik yapıldıktan sonra başvurunun en son güncel hali okul idareleri tarafından mutlaka tekrar "onaylandı" olarak kayıt edilmelidir.

Not-04: e-okul üzerinde "onaylandı" olarak görünmeyen başvurular iokbs işlemlerinde dikkate alınmayacaktır.

Not-05: öğrencilerin iokbs işlemleri kapsamında mağduriyet yaşamamaları için bütün başvuruların okul idareleri tarafından kontrol edilerek mutlaka onay durumlarının sisteme doğru bir şekilde kayıt edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.