İlkokul Öğretmenlerine İndirimli Umre İmkanı

İlkokul Öğretmenlerine İndirimli Umre İmkanı

Kamuajans.com - Diyanet İşleri Başkanlığı ile İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) tarafından müştereken geliştirilen kampanya kapsamında, İlkokul Öğretmenleri ve İlksan üyesi diğer eğitim çalışanları ile üyelerin yakınları, 2017 Miraç Kandili Umre programından indirimli olarak yararlanabilecek.

Kamuajans.com - İlksan Genel Müdür Yardımcısı Mintez ŞİMŞEK tarafından konu hakkında yapılan açıklamada; İLKSAN ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 21 Nisan – 02 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Miraç Kandili İlksan Özel Umre Programından” İlksan Üye ve yakınları takriben %20 oranında indirimli olarak yararlanabilecek. 

Ankara çıkış ve Ankara dönüşlü olan Miraç Kandili İlksan Özel Umre Programı kapsamında; Mekke ve Medine’de Diyanet İşleri Başkanlığına ait Yürüme mesafesindeki otellerde konaklama yapılacak. 

Sabah ve Akşam yemekleri ile öğlen kumanyası dâhil olarak sunulacak olan umre programının toplam bedeli 2 kişilik odalarda kişi başı 3.850.-TL, 3 kişilik odalarda kişi başı 3.500.-TL, Öğrenciler için ise 3.250.-TL olacak. 

Dileyen üyeler, umre hizmet bedelini Diyanet İşleri Başkanlığının anlaşmalı olduğu banka ve finans kurumları vasıtası ise 4 ila 6 taksitle ödeyebilecek. 

Kampanyadan faydalanmak isteyen üyeler, İLKSAN Genel Müdürlüğünün 4441943 numaralı telefonundan veya İLKSAN web sitesinden alacakları banka kod numaraları ile hizmet bedelini yatırarak katılım sağlayabilecekler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.