İl/İlçe Emri Uygulaması Getirilmeli

İl/İlçe Emri Uygulaması Getirilmeli

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan, kişisel twitter hesabından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan mazeret tayini kılavuzunu değerlendirdi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan, ''öğretmenlerimizin mazeret tayini kılavuzunu yayınladı. Salgın dönemindeki sürelerin sigortalılıktan sayılması ve sağlık raporlarının son bir yıl içerisinde alınanların geçerli olması talebimiz kabul edilmiş olmasından ötürü MEB’e teşekkür ediyorum.

Ancak Temmuz 2017’de atanan öğretmenlerimizin önemli kısmı güvenlik soruşturmaları geç bittiği için başvuru hakkından mahrum kalmışlardır. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aynı dönemde atanmış meslektaşlarımızın tamamının mazeret tayini başvurularını yapmaları ve ayrıca il/ilçe emri uygulaması getirilerek mazeret tayini taleplerinin karşılanması hususunda gerekli düzenlemeyi yapmasını bekliyoruz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.