İl MEM'den Meslek Lisesi Öğrencilerine İş İstihdamı
Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı politikalarını sahada harfi harfine uygulamaya devam ediyor . Isparta Valisi Sayın Ömer SEYMENOĞLU'nun huzurunda imzalanan
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Kur ve Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokole göre Isparta ilindeki Meslek Lisesi mezunu öğrencileri mezun olduktan sonra iş imkanı bulabilecekler.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK'un özellikle vurguladığı meslek liselerinin önemini, sahada en iyi uygulayan illerin başında gelen Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü atmış olduğu bu adımla birlikte meslek liselerine ivme kazandırmaya ve ülkemiz ile dünyadaki hak ettiği değeri göstermeye devam ediyor. Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü yapmış olduğu bu çalışmadan ötürü tebrik ediyor ve meslek liseleri için yapılmış bu istihdamı çok yerinde ve değerli buluyoruz.
Konu ile alakalı Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer YILMAZ'ın yapmış olduğu açıklama ;
Büyük bir MUTLULUKLA paylaşmak isterim.
İl Müdürlüğümüz, İş Kur İl Müdürlüğümüz ve Ticaret ve Sanayi Odamızla meslek liselerimizden mezun olan ÖĞRENCİLERİMİZİN İSTİHDAMINA YÖNELİK protokolü Sayın Valimiz Ömer SEYMENOĞLU’nun huzurlarında imzaladık.
Protokole göre meslek liselerimizden mezun olan öğrencilerimize İŞ İMKANI sağlanacak.
Protokol kapsamasındaki ilk anlaşmayı ise ilimizde faaliyet gösteren KOFS SİLAH SANAYİ ile yaptık. Yapılan anlaşmaya göre ilk etapta 150 civarındaki meslek lisesi öğrencimiz Kofs’ta işe alınacak.
İstihdam kapsamında işbirliklerine diğer ticaret ve sanayi kuruluşlarıyla önümüzdeki süreçte devam edilecek.
Öğrencilerimize, şehrimize, ülkemize hayırlı olsun.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz