İl Mem Müdürü Corona’yı Yenmekle Kalmadı

İl Mem Müdürü Corona’yı Yenmekle Kalmadı

Kamuajans.com – Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş göreve geldikten sonra,ortaya koyduğu insan odaklı performansı ile adından sıkça söz ettirmişti.

 Son dönemde ise tüm dünyayı deyim yerindeyse yakıp yıkan corana virüse yakalanan İl Milli Eğitim Müdürü olarak basının ilgi odağı olmuştu.

Coranavirüs testi pozitif çıkan Seyffullah Okumuş,9 günlük hastane tedavisi ve 14 günlük ev karantinasını tamamlayıp sağlığına kavuştuktan sonra ilk iş olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastahanesi’ne giderek immün plazma bağışında bulundu.

Milli Eğitim müdürü bağıştan sonra yaptığı açıklamada ;"Bir insanın hayatını kurtarmanın tüm insanların hayatını kurtarmak gibi olacağını düşünüyorum. Bu konuda hazırım. Vatandaşlarıma tavsiyelerim. Kesinlikle alınan karar ve tedbirlere uysunlar. İşleri olmadan kesinlikle evlerinden dışarı çıkmasınlar. Kurallara uysunlar, sosyal mesafeye dikkat etsinler. Evde bile maskesiz dolaşmasınlar" dedi.

Milli Eğitim Müdürü iken mesai kavramı aramaksızın her an halkın içinde olup deyim yerindeyse her kurumunu bizzat kontrol ve denetim altında tutan, sahada dişini canına takarak koşturan , yol gösteren ve belki de bu nedenle yakalanmış olduğu corana virüs hastalığını yenmeyi başarıp devamında son günlerde uzmanlar tarafından çok önemli olduğu belirtilen immün plazma bağışında da bulunup bir çok kişiye bu anlamda da fayda sağlamaya çalışan Seyffulah Okumuş’ kutluyoruz.

Böyle liyakat sahibi yöneticilerin sayısının her geçen gün artması eğitim camiası adına da umut verici bir gelişme olmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.