İki kadın öğretmenin karakola kadar taşınan kavgası gündeme damga vurdu.

İki kadın öğretmenin karakola kadar taşınan kavgası gündeme damga vurdu.

İki kadın öğretmenin karakola kadar taşınan kavgası gündeme damga vurdu.

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde eğitim camiası, magazin sayfalarını süsleyecek boyutlarda skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İ

ELDİVAN’da eğitim camiası, magazin sayfalarını süsleyecek boyutlarda skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük ile ilgili iddialar bu sayfalarda yer almıştı.

Şimdi de iki kadın öğretmenin karakola kadar taşınan kavgası gündeme damga vurdu.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Eldivan’da bir lisede öğretmen olarak görev yapan Z.Ç isimli öğretmen, yanına aldığı erkek öğrencileriyle (!) birlikte S.D isimli ilkokul öğretmeninin okul çıkışı önünü keser. Hakkında 'dedikodu yaptığını' ileri sürerek S.D isimli kadın öğretmene olmadık hakaretler yağdırır.

Yaşanan olay üzerine S.D isimli kadın öğretmenin soluğu Eldivan İlçe Emniyet Amirliği'nde aldığı ve kendisine sözlü saldırıda bulunan Z.Ç hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

İddialara göre eşinden boşanan Z.Ç isimli öğretmenin eski eşinin en yakın arkadaşı ile birlikteliği Eldivan’da farklı tartışmalara neden olmakla birlikte, Eldivan İlçe Emniyet Amirliği'nde adı geçen öğretmen hakkında çok sayıda şikayet olduğu da gelen bilgiler arasında.

İLGİLİSİNE...

Haberde yaşanılan olayın ayrıntıları önümüzdeki günlerde çok daha farklı boyutlara gidebilir. Ancak, gözlerden kaçmaması adına şu duruma dikkat çekmek istiyoruz!

Milli Eğitim kadrolarında 'öğretmen' olarak görev alan kişinin (kadın ya da erkek olması önemli değil) "... yanına aldığı erkek öğrencileriyle birlikte" eyleminin boyutu tam anlamıyla bir FACİA!

Bunun izahını (!) bizler gazeteci olarak çok kolay yapabiliriz... Ancak 'sorumluluk gereği' bu izahattan 'şimdilik' kaydıyla kaçınıyoruz...

Sayın etkili ve yetkililer!

Yaşanan olay basitinden 'adli bir vak'a' gibi görülebilir. Ancak işaret ettiğimiz konu olayı, 'adli olay'dan öteye taşıyacak bir önem arzetmekte...

Olaylara ya önlem alın... Ya da 'önlem' alın...

https://www.sozcu18.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.