Eylül Ayı Eğitime Hazırlık Ödeneği Miktarı

Eylül Ayı Eğitime Hazırlık Ödeneği Miktarı

KamuAjans.Com-Bilindiği üzere,657 sayılı devlet memurları kanununun ek 32 nci maddesinde,eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen ünvanlı kadrolarda görevli olup,fiilen öğretmenlık yapanglara iher öğretim yılında bir defa mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başlandığı ay içinde Milli Eğitim Bakanı tarafından belirlenecek tarihte bakanlar kurulunca belirlenecek miktarda öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenir.Bu yıl ödenmesi gereken hazırlık ödeneği miktarı belli oldu.

Diğer taraftan;kamu görevlilerinin geneli ve hizmet kollarına yönelik mali ve sosyal haklara ilişkin 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan eğitim hazırlık ödeneği belli oldu .

Buna göre,eğitim öğretim hizmetleri sıfına dahil öğretmen ünvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara 992 TL olarak öğretime hazırlık ödeneğinin ödenmesine başlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.