Bina Sınav Sorumlusunun Okula Bıraktığı Not Herkesi Şaşırttı

Bina Sınav Sorumlusunun Okula Bıraktığı Not Herkesi Şaşırttı

Kamuajans.Com – Hafta sonu yapılan İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AUZEF Sınavında Bina Sınav Sorumlusu Akademisyenini okula bıraktığı not herkesi şaşırttı.

Hafta sonu yapılan İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AUZEF Sınavında Bina Sınav Sorumlusu Akademisyenini okula bıraktığı not herkesi şaşırttı.

İstanbul Kartal Teğmen Burak Evirgen İlkokulunda hafta sonu yapılan AUZEF sınavında İStanbul Üniversitesi Öğretim üyesi akademisyenin okula duyduğu hayranlığı not kapıdına yazıp okula bırakması herkesi şaşırttı.

Akademisyenin yazdığı not bir devlet okulunun geldiği noktayı göstermesi açıısından oldukça manidar bulundu.

İşte o not:

Teğmen Burak Evirgen İlkokulu'nun sayın müdürü ve değerli hocalarım,

Hafta sonu AUZEF sınavı dolaysıyla okulunuzda görev aldım. 6 yıldır bir kamu üniversitesinde çalışmakta ve MEB'in farklı okullarında sınav görevlisi olarak vazife almaktayım. Sizin kadar temiz ve düzenli bir kamu okulunda ilk defa görev aldım. Öncelikle sayın müdürüme misafirperverliği ve ikramları için teşekkür ederim. Görev aldığım sınıfa girdiğimde inanılmaz duygulandım. Her bir bir yıldız içine yerleştirilmiş duvarki panodan öğrencilerinizle tanıştım. Şiirlerini okudum, yan yana sıralanmış robotlar, üç boyutlu geometrik maketler, saklama kabı içinde yetiştirdiğiniz fasülyeleniz, duvarda asılı kalan çocukların küçük hırkaları... her şeyi ile okulunu, sınıf hocasını seven çocuklarımızı gördüm. Tuvaletleriniz temiz, sınıflarınız, koridorlar da hem temiz hem de düzenliydi. O güzel evlatlar önce Allah'a sonra size emanet. Aldığınız görev geleceğimiz, iyi ki varsınız ve iyi ki farklısınız.

En derin saygı ve selamlarımla...

Okul Müdürü İsmail DAĞ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: " Okulumuzda görev alan bir akademisyen personelin okulumuzda ilgili düşünceleri bizleri gururlandırdı. Kendisine biz teşekkür ederiz." dedi.

Ajanskamu 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.