Başarılı Müdür Isparta'ya Veda Ediyor

Başarılı Müdür Isparta'ya Veda Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığındaki görev değişiklikleri haberlerinin ardı arkası kesilmiyor demiştik. Bugün aldığımız son bilgi başarılarıyla kamuoyunun tanıdığı Isparta Milli Eğitim Müdürüyle ilgili…

Daha önceki haberlerimizde Milli Eğitim Bakanlığında genel müdür,  il ve ilçe müdürlüğü görevlerinde değişim olacağını belirtmiştik.

Aldığımız son dakika haberine göre Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ Isparta’daki görevinden Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görev almak üzere ayrılıyor.

Ömer YILMAZ ilk kez Çorum iline Ziya SELÇUK zamanında Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Daha sonra yine Ziya SELÇUK’un emriyle Isparta iline ataması yapılan Ömer YILMAZ, 2020 yılında Türkiye Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği EYUDER ve Eğitimci Yazarlar Derneği tarafından yılın en iyi Milli Eğitim Müdürü seçilmişti. Özellikle öğretmenlerle kurduğu iyi ilişkilerle gündeme gelen Ömer YILMAZ’ın görevden ayrılmasının Isparta eğitim camiasını üzmesi bekleniyor. Şimdiden HAYIRLI OLSUN diyoruz…

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.