Anadolu Lisesinden Mevlid-i Nebi, 15 Temmuz ve Şehitleri Anma Etkinliği

Anadolu Lisesinden Mevlid-i Nebi, 15 Temmuz ve Şehitleri Anma Etkinliği

Kamuajans.com - Daha öncede düzenledikleri kermesin parasını şehit ailelerine bağışlayan Burdur Cumhuriyet Anadolu Lisesi Peygamber efendimiz in dünyaya gelişlerinin yıl dönümünde hazırladıkları etkinlikte Müslüman coğrafyasındaki çocuk ölümlerine dikkat çekip şehit kavramını toplum hafızasında tutarak 15 Temmuza vurgu yapacak.

Kamuajans.com - Peygamber efendimiz’in dünyaya gelişlerinin yıl dönümü öncesi kamuoyunda Müslüman coğrafyalarındaki çocuk ölümlerine dikkat çekmek şehit kavramını toplum hafızasında önemini zihinde tutmak ve 15 temmuz vurgusu yapmak amacıyla bir program tertip edildi. 

Programın ana başlığı da Mevlid İ Nebi. Mevlidi nebi de hicri takvime göre esas alındı. Ülke genelinde bir Anadolu lisesisin gerçekleştireceği en büyük Mevlid-i nebi etkinliği olma özelliğiyle de etkinlik öne çıkıyor.



İstanbul Büyükşehir belediyesinin ve birçok büyük belediyenin organizasyonlarında sahne alan Grup Sezgiler, Şirin bir il olan Burdur’da Cumhuriyet Anadolu lisesi organizasyonuyla mevlidi nebi etkinlikleri kapsamında Burdurlularla buluşuyor.



Programın amaçları arasında 15 Temmuz vatan savunmasını öğrenci ve katılımcılara hatırlatılarak mevlid kandili öncesi toplumda manevi bir iklim ile farkındalık oluşturmak yer alıyor.






HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.