Aklınızdan Bile Geçirmeyin!
-Geçen yıl valilik beyanlarına göre 150 bin civarında norm açığı varken, -Geçen yıl 80.583 ücretli öğretmen çalıştırmışken, -Sayıştay 2019 raporunda 144 bin öğretmen açığı tespit edilmişken, 2021’de sadece 20.000 öğretmen atayacağız demek; genç meslektaşlarımızın beklentileriyle alay etmektir! Bu asla kabul edilemez! Bir yıldır okullarımız kapalı, eğitim sürecimiz çok büyük tahribata uğradı. Bu kayıpların telafi edilebilmesi için eğitim hayatımızın ihtiyaç duyduğu tüm eksiklikler ivedilikle giderilmelidir. Bunların başında da öğretmen açığını gidermek gelmektedir.
@HMBakanligi Sn @lutfielvan ’a tavsiyemiz; tasarrufu başka alanlarda yapmasıdır. Çünkü; EĞİTİMDE TASARRUF OLMAZ! CB Sn @RTErdogan ’ın, genç öğretmenlerimizin hayallerinin çalınmasına müsaade etmeyeceğine inanıyorum.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz