81 İlden 81 Öğretmen Sevilen Türküyü Yorumladı

81 İlden 81 Öğretmen Sevilen Türküyü Yorumladı

Müzik öğretmeni İbrahim Topçu'nun Uzaktan Eğitim sürecinde hazırladığı video sosyal medyada çok beğenildi. 81 ilden 81 öğretmen çok sevilen “Kalenin Bedenleri” adlı türküyü yorumladı.

Beden Perküsyon tekniğiyle ünlü türküyü yorumlayan öğretmenler sosyal medyada ilgi odağı oldular. Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Müzik Öğretmeni İbrahim Topçu: "81 ilden 81 öğretmen arkadaşımla bir araya geldik. Bu yaşadığımız online eğitim sürecinde öğrencilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Aynı zamanda kendimizi geliştirebilmek adına bir çok çalışmaya, eğitime katıldık. Bu zorlu süreçte özveriyle çalışmaya katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler." şeklinde konuştu.

ADEM TOSUNOĞLU'NA TEŞEKKÜRLER 

Tokat yöresine ait anonim bir türkü olan" Kalenin Bedenleri" adlı türküyü derleyen sanatçı Adem Tosunoğlu'na teşekkürlerini ileten Topçu: "Bizler çalışmamızın her safhasında çok eğlendik" diyerek çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Müzik Öğretmeni İbrahim Topçu çalışmasını kendi sosyal medya hesabından yayınladı.

https://youtu.be/IeZq6C_hf6I

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.