40 Yaş Üstü 57 Bin Öğretmenin Daha Aşı Randevusu Açıldı

40 Yaş Üstü 57 Bin Öğretmenin Daha Aşı Randevusu Açıldı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha aşı randevusunun açıldığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada ''Öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımız için öncelikli aşı uygulaması hızla devam ediyor. 40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813.400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkanı sağlanmış oldu. Sağlıkla kavuşmak dileğiyle...'' dedi.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

ALO 182’yi arayarak veya MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile birlikte aşı randevusu alınabilir.

MHRS internet adresi üzerinden randevu almak için; Eğer üye değilseniz “Randevu Al” butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan “Üye Ol” seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üye olduktan sonra “Randevu Al” butonuna tıklayarak T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile birlikte istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevuzunu oluşturabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA ÖĞRETMENLERİN AŞILANMASI KONUSUNDA NE DEMİŞTİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, öğretmenlere aşılama işlemi hakkında ''Yaş sınırlaması olmaksızın tüm ilköğretim öğretmenlerimizi aşı programına almıştık. Şimdi ise 40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenlerimizi aşılamaya başlıyoruz.'' ifadelerini kullanmıştı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK ÖĞRETMENLERİN AŞILANMASI KONUSUNDA NE DEMİŞTİ?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'da ''Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor. Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı. Şu ana kadar 752 bin 600 mesai arkadaşımız için aşı olma imkânı sağlandı. Randevularınızı e-Nabız'dan alabilirsiniz. Sağlıkla...'' demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.