2018 Taslak Ders Kitabı Başvuruları Başladı

2018 Taslak Ders Kitabı Başvuruları Başladı

Kamuajans.Com – Millî Eğitim Bakanlığı ders kitapları ve eğitim araçları yönetmeliğinin 11. maddesi gereği; 2018 Yılı I. Dönem elektronik ortamda taslak ders kitabı başvuruları başladı.

MEB  2015 yılında "Ders kitapları ve eğitim araçları yönetmeliği" değiştirerek kıdem yılı 5 yıldan fazla olan tüm öğretmenlere kitap inceleme için görev alabilmesinin önünü açnıştı. Bu doğrultuda her eğitim yılının 2 döneminde yıldan 5 yıldan fazla öğretmenlik görevi almış öğretmenlerin incelemesi amacıyla ders kitaplarının taslakları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından incelenmesi için yayımlanıyor.

Eğitim aracı, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında kullanılacak ders kitabı, öğrenci çalışma kitabı, öğretmen kılavuz kitabı ile öğretmen ve öğrencilere kaynak ve yardımcı olacak basılı ve elektronik ortamdaki eğitim materyalini ve milli eğitimin genel amacı olan eğitime olacak katkılarının belirlenmesi için uygulanan bu sistem ile her eğitim öğretim döneminin belirlenen kriterlerde devam etmesi amaçlanıyor.

2017-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Taslak Ders Kitabı Başvuruları


2018 yılı I. dönem elektronik ortamda taslak ders kitabı başvuruları 10 Şubat Cumartesi günü saat 09.00'da başlayacak, 28 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de sona erecektir. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.