14 Bin Öğretmenin Açığa Alınması Cuma Gününe Kadar Açıklanabilir

14 Bin Öğretmenin Açığa Alınması Cuma Gününe Kadar Açıklanabilir

KamuAjans.Com-Terör Örgütleriyle İlişkili Olduğu Tespit Edilen 14 Bin Öğretmenin Açığa Alınması Cuma Gününe Kadar Açıklanabilir.

Terör Örgütleriyle İlişkili Olduğu Tespit Edilen 14 Bin Öğretmenin Açığa Alınması Cuma Gününe Kadar Açıklanabilir.

Başbakan Binali Yıldırım, ''Terörle bir şekilde iç içe olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Ancak bunların ne kadarının doğrudan terör örgütüyle ilişkili olduğu, ne kadarının olmadığı yapılacak incelemelerle, soruşturmalarla ortaya çıkacak. Bayramdan sonra okullar açılıyor, Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan, gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde bunlara görev verilmeyecek.'' demişti.

Bu haber üzerine ilgili öğretmenlerle ilgili yapılan çalışmalarda sona gelindi. Bir sonraki hafta bayram sebebiyle resmi tatil olacağı için açığa almaların Cuma gününe kadar yapılması bekleniyor. Öğretmenler açığa alındıktan sonra terör örgütleriyle olan ilişkileri araştırılacak ve buna göre ihraç kararı verilecek. Öğretmenlerin PKK ile nasıl bir bağı olduğu incelemeler sonrasında ortaya çıkacak.

MEBPERSONEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.